Home / Genel / MAKE UP BUNDLE !! 💖💖 best offer accepted This will include all items showe…

MAKE UP BUNDLE !! 💖💖 best offer accepted This will include all items showe…


MAKE UP BUNDLE !! 💖💖 best offer accepted This will include all items showed in pictures. This is a grab and go look! 1. make up forever skin equalizer 2. L'Oréal infallible pro matte foundation in golden beige 3. Benefit hoola bronzer 4. Lorac blush in petal pink 5. Colour pop Calyspo ultra satin lip. 5. Luxie blush brush. I own all these items already and have backups that need a home!!! 😘😘😘 Makeup Forever MakeupAbout smartis

Check Also

15 стильных вещей, которые в … – #pink #в #вещей #…

15 стильных вещей, которые в … – #pink #в #вещей #которые #стильных

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir